Smilda Transport en Verhuizingen

Gevestigd in het hart van Noord-Nederland, aan de A7. Smilda Transport en Verhuizingen bedient zowel de noordelijke, landelijke als Europese markt. Daarnaast heeft de verhuisafdeling alle capaciteiten in huis voor particuliere- en projectverhuizingen, montage en opslag. Smilda is een Erkende Verhuizer.

Familiebedrijf Smilda Transport en Verhuizingen

Smilda is een modern familiebedrijf. De blik gericht op de toekomst, maar met een basis gebouwd op hard werken en afspraak is afspraak. Langdurige relaties met niet alleen klanten, maar ook met personeel, leveranciers en collega organisaties. Nadat in februari 2010 de verhuisdivisie van voormalig Inventra te Grootegast werd overgenomen werd het nieuwe bedrijf Smilda & Zn. Verhuizingen BV opgericht.

Beeldmerk

Smilda & Zn. Transport en Verhuizingen is een opvallend transportbedrijf. We zien de rode vrachtwagens met het klassiek oogende logo dagelijks aan ons kantoor voorbij komen. Transport dat vanuit Leek vertrekt en door heel Europa gezien wordt. Steeds als we zo’n grote combinatie zien rijden voelen we ons een beetje trots omdat we werken aan de representatie van zo’n grote transporteur. Voor weggebruikers en voor mensen in de omgeving van Groningen is het logo van Smilda & Zn. een bekende verschijning. Sinds 1938 en vanaf 2010 in de portfolio van Reclamebureau RAM.

Website

Op de responsive website wordt een levendiger beeld geschetst van de onderneming door gebruik te maken van veel beeldmateriaal. Wij hebben de website ontworpen en gebouwd. Daarnaast onderhouden we de website qua content, maar ook technisch door nieuwe updates te plaatsen en te zorgen dat het CMS altijd up-to-date is.

Smilda Transport en Verhuizingen

Beeldmerk | Gouden website + onderhoud

Ander werk

We hebben veel mooi werk mogen maken voor een heleboel leuke klanten en relaties. Te veel om allemaal op te noemen. Het mooie is dat we met de meeste opdrachtgevers een voortdurende relatie hebben opgebouwd, waardoor we nog beter van advies kunnen zijn als het om reclame gaat. Onze klantenlijst bestaat uit bedrijven en organisaties van groot tot klein en uit de meest uiteenlopende branches. Deze diversiteit daagt ons uit het antwoord op iedere vraag op een unieke wijze vorm te geven. Bekijk ons werk voor een aantal van onze klanten door hieronder op een logo te klikken.
De Jonge Wereld - Klant Reclamebureau RAM - logo
HRM - Klant Reclamebureau RAM - logo
Kredietunie Westerkwartier - Klant Reclamebureau RAM - logo Kredietunie
Janna Haar Zaak - Klant Reclamebureau RAM - logo Janna Haar Zaak
Reclamebureau RAM - Akokkrijthe
Kiesbrink Verzekeringen - Klant Reclamebureau RAM - ontwerp + onderhoud website