Janna Haar Zaak

Een sfeervolle en gezellige kapsalon in de drukke winkelstraat in Helpman bij Groningen. De ontspannen sfeer in de salon komt voort uit een passie voor het kappersvak. Na meer dan 15 jaar te hebben gewerkt bij verschillende kapsalons, begon Janna ruim 7 jaar geleden haar eigen bedrijf: Janna Haar Zaak.

Janna Haar Zaak

Janna Haar Zaak is een jong en dynamisch bedrijf, waar drie enthousiaste dames de klant centraal zetten. Wensen en persoonlijke visie spelen een belangrijke rol. Hierdoor krijgt de klant een professioneel advies, zodat het eindresultaat optimaal zal zijn! In de kapsalon kun je o.a. terecht voor de volgende behandelingen: knippen, föhnen, verven, opsteken en gelnagels laten plakken. Je kunt er uiteraard ook producten kopen, waarvoor we een mooie tas hebben ontworpen.

Website

De responsive website jannahaarzaak.nl biedt een kijkje in de kapperswinkel van Janna aan de Verlengde Heereweg in Groningen. Op de website worden de berichten die Janna deelt via Facebook ook getoond. In haar blog vertelt Janna over de nieuwste haartrends en looks, zodat je altijd op de hoogte bent. Een eenvoudig bij te houden en overzichtelijk geheel in een stijl die precies aansluit bij het interieur van de winkel, omdat dat voor een drukke zelfstandige ondernemer geknipt is!

Huistijl

De winkel is zo ingericht dat je er tijdens een lange behandeling in een ongedwongen sfeer volledig tot rust kunt komen. Met een huisstijl in moderne kleuren en een website die iedereen op de hoogte houdt van de laatste trends. Voor Janna hebben we ook o.a. een nieuw logo en een bord voor op de gevel ontworpen, zodat alles één geheel vormt.

Wij werken ook graag voor jou!

Janna Haar Zaak

Ontwerp logo | Giveaway - Wijnetiket | Gouden website + hosting + onderhoud

Ander werk

We hebben veel mooi werk mogen maken voor een heleboel leuke klanten en relaties. Te veel om allemaal op te noemen. Het mooie is dat we met de meeste opdrachtgevers een voortdurende relatie hebben opgebouwd, waardoor we nog beter van advies kunnen zijn als het om reclame gaat. Onze klantenlijst bestaat uit bedrijven en organisaties van groot tot klein en uit de meest uiteenlopende branches. Deze diversiteit daagt ons uit het antwoord op iedere vraag op een unieke wijze vorm te geven. Bekijk ons werk voor een aantal van onze klanten door hieronder op een logo te klikken.
Reclamebureau RAM - Akokkrijthe
De Jonge Wereld - Klant Reclamebureau RAM - logo
Reclamebureau RAM - Smilda
Kredietunie Westerkwartier - Klant Reclamebureau RAM - logo Kredietunie
HRM - Klant Reclamebureau RAM - logo
Kiesbrink Verzekeringen - Klant Reclamebureau RAM - ontwerp + onderhoud website