Team

Anneke Laan

Anneke Laan is bij Reclamebureau RAM al 20 jaar het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en lopende contacten, media, opdrachtgevers en leveranciers. Ze werkt precies en to the point, heeft inzicht en overzicht met betrekking tot de financiën en alle activiteiten van het bureau en voor de klant. Verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande berichten. Is resultaat gericht, sterk in communicatie en creatief in marketing.

Ze volgde een internationale handel en MBA studie en een NLP coachingsopleiding. Actief als kartrekker van de sponsorcommissie VV TLC (Voetbal Vereniging Tolbert Leek Combinatie). Ze verbindt meerdere netwerken in de regio en manoeuvreert zich handig tussen besturen, marketingafdelingen en ondernemers.

Organisator en coördinator. Ze draagt zorg voor het optimaal functioneren van het bureau door bestellingen, afspraken, planning, aanlevering en aflevering voor deadlines en op het juiste adres te regelen in overleg met de studio. Neem vrijblijvend contact op met Anneke om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken.

Remco Lamminga

Remco Lamminga heeft tijdens zijn reis naar Reclamebureau RAM in verschillende projecten ervaring opgedaan met data-analyse. Door deze informatie te filteren, te groeperen en op een transparante manier te presenteren, kan hij gebruikers van websites op een snelle, efficiënte en gebruiksvriendelijke manier naar hun doel leiden.

Op verzoek analyseren we de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines en schrijven we aan een verbetering hiervan (SEO). Met het inzetten van webanalyse kunnen we onderzoeken wat bezoekers op uw website doen, hoe lang ze blijven en op welke pagina ze een website verlaten. Hierbij maakt hij gebruik van Google Analytics. In dit programma is het mogelijk om conversies (omzetten van passieve bezoekers naar actieve bezoekers) te analyseren en demografische gegevens van bezoekers te achterhalen.

Afgestudeerd als Communicatie Specialist aan de RUG en gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk WordPress websites, blogs en webshops. Remco zet een ontwerp om in een soepele online presentatie met een kundige invulling van uw specifieke wensen. Aan het CMS kunnen diverse modules worden toegevoegd, zoals een agenda, Google Maps, contactformulieren of er kan een e-mail nieuwsbrief worden opgemaakt.

Annemarie Smith

Annemarie Smith is professioneel creatief en vooral communicatief. Grafisch ontwerp en fotografie aan kunstacademie Minerva in Groningen, koos reclame boven kunst, en communiceert bij voorkeur kunstig en altijd kundig. Vertaalt een informeel gesprek moeiteloos naar het beeld dat past bij uw product. Snel, accuraat en met een schat aan ervaring voor diverse bedrijven op nationaal en internationaal gebied.

Verantwoordelijk voor de invulling van grafische projecten zoals het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen, brochures, advertenties, flyers, magazines, commercials, ontwerp van websites, boeken, kranten, bedrijfspresentaties en meer producties die creatief en ook technisch moeten kloppen.

Creatief met beeld en ook met teksten voor websites, kranten, tijdschriften en brochures. Denk bijvoorbeeld aan reclameteksten en -artikelen, maar ook aan een script voor een commercial of een bedrijfsfilm. Reclameboodschappen in duidelijke taal.