Kredietunie Westerkwartier

Een enthousiaste groep ondernemers uit het Westerkwartier heeft samen met de Gebiedscoöperatie Westerkwartier en Kredietunie Nederland het initiatief genomen om een regionale kredietunie op te richten: Kredietunie Westerkwartier.

Van, voor en door ondernemers

De Kredietunie stelt kredieten beschikbaar aan lokale ondernemers. Daarnaast wordt de kennis en ervaring van ondernemers ingezet. Daarmee willen ze de lokale- en regionale economische activiteiten en ontwikkelingen in het Westerkwartier ondersteunen en versterken. De Kredietunie is gericht op het verstrekken van kredieten aan het midden- en kleinbedrijf (MKB) en ingericht volgens de coöperatieve gedachte: ‘van, voor en door ondernemers’.

Logo en huisstijl Kredietunie Westerkwartier

Het logo past in vorm en kleur bij het landschap en de verschillende ondernemers en organisaties die betrokken zijn bij het initiatief. Behalve briefpapier en visitekaartjes verzorgden wij o.a. ook de formulieren voor de overeenkomsten met de Kredietunie. Tevens hebben we beurswanden, rolbanners en nieuwsbrieven voor ze ontworpen. Wij geven elk communicatiemiddel vorm!

Website Kredietunie

De website is gebouwd op basis van een bestaand thema. Hierin konden we het logo en huisstijlelementen toevoegen. Het voordeel van een bestaand thema is dat er vrij snel een basis voor de website is. Deze kan dan snel gevuld worden met tekst en beeld. Voor de Kredietunie was dit een prima oplossing, maar normaliter geven we de voorkeur aan een op maat gebouwde website met unieke identiteit van de onderneming.

Advertenties en social media Kredietunie Westerkwartier

Om meer bekendheid te krijgen hebben we een advertentiecampagne opgestart in lokale media, op Facebook en Linkedin. Voor Facebook hebben we een zevental advertenties ontworpen die wekelijks wisselden. Deze advertenties werden actief gepromoot. Slogan in de campagne was: “Kom maar op met je plan!” Het doel was om nieuwe kredietnemers en kredietgevers te werven en dat is zeker gelukt!

Kredietunies Groningen

Voor een betere samenwerking tussen vier Kredietunies in Groningen hebben we een gezamenlijke website ontworpen. Vanuit deze website kan een kredietzoeker makkelijk naar een van de vier Kredietunies in Groningen.

Kredietunie Westerkwartier

Bronzen website + onderhoud + hosting | Visitekaart | Advertentie | Nieuwsbrief | Folder

Ander werk

We hebben veel mooi werk mogen maken voor een heleboel leuke klanten en relaties. Te veel om allemaal op te noemen. Het mooie is dat we met de meeste opdrachtgevers een voortdurende relatie hebben opgebouwd, waardoor we nog beter van advies kunnen zijn als het om reclame gaat. Onze klantenlijst bestaat uit bedrijven en organisaties van groot tot klein en uit de meest uiteenlopende branches. Deze diversiteit daagt ons uit het antwoord op iedere vraag op een unieke wijze vorm te geven. Bekijk ons werk voor een aantal van onze klanten door hieronder op een logo te klikken.
Kiesbrink Verzekeringen - Klant Reclamebureau RAM - ontwerp + onderhoud website
HRM - Klant Reclamebureau RAM - logo
Reclamebureau RAM - Akokkrijthe
De Jonge Wereld - Klant Reclamebureau RAM - logo
Janna Haar Zaak - Klant Reclamebureau RAM - logo Janna Haar Zaak
Reclamebureau RAM - Smilda