De Jonge Wereld

Kinderdagverblijf en BuitenSchoolse Opvang “De Jonge Wereld” is een wereld waar kinderen in hun element zijn. Al meer dan 20 jaar biedt “De Jonge Wereld” opvang als kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar en aan grotere kinderen, buiten schooltijden. In 2011 is het kinderdagverblijf uitgebreid met een Sport BSO. Sinds kort is de Sport BSO gevestigd in Station Rodenburg te Leek, waar tevens aandacht is voor creativiteit, kunst en cultuur. Daarnaast bieden ze ook een OutdoorBSO aan. De OutdoorBSO beschikt in de wijk Oostindie over vier sportvelden waaronder een kunstgrasveld.

Logo ontwerp en huisstijl

Bij een organisatie van dit formaat past een frisse kijk op de vormgeving en huisstijl. Daarom hebben we destijds een nieuw logo ontworpen en dat vervolgens toegepast op diverse communicatiemiddelen, zoals visitekaartjes, briefpapier, brochures, beachvlaggen en posters. We vinden het fijn om mee te mogen denken over een bijzondere manier om een bedrijf of een product te presenteren.

Website De Jonge Wereld

Voor deze klant hebben we ook een nieuwe responsive website ontworpen en gebouwd. In de nieuwe website is veel ruimte ingericht om informatie te geven over de verschillende vormen van opvang en om (nieuwe) ouders een goede indruk te geven van de sfeer en activiteiten op de diverse locaties.

Folder klantbeloften

Het kinderdagverblijf zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen. Het ontwikkelen doen ze binnen hun vier klantbeloftes: bewegen, buiten spelen, activiteiten en gezonde voeding. Samen hebben we een folder gemaakt, waarin we deze vier beloftes duidelijk en uitgebreid beschrijven.

Vlag De Jonge Wereld

Een vlag is ideaal om meer bekendheid te krijgen. En wat is nou opvallender dan een mooie roze vlag met spelende kinderen en het kleurrijke logo van De Jonge Wereld erop? Precies, opvallender kan niet.

De Jonge Wereld

Gouden website + onderhoud | Visitekaart | Ontwerp logo | Folder | Vlag

Ander werk

We hebben veel mooi werk mogen maken voor een heleboel leuke klanten en relaties. Te veel om allemaal op te noemen. Het mooie is dat we met de meeste opdrachtgevers een voortdurende relatie hebben opgebouwd, waardoor we nog beter van advies kunnen zijn als het om reclame gaat. Onze klantenlijst bestaat uit bedrijven en organisaties van groot tot klein en uit de meest uiteenlopende branches. Deze diversiteit daagt ons uit het antwoord op iedere vraag op een unieke wijze vorm te geven. Bekijk ons werk voor een aantal van onze klanten door hieronder op een logo te klikken.
Reclamebureau RAM - Akokkrijthe
Janna Haar Zaak - Klant Reclamebureau RAM - logo Janna Haar Zaak
Reclamebureau RAM - Smilda
Kiesbrink Verzekeringen - Klant Reclamebureau RAM - ontwerp + onderhoud website
HRM - Klant Reclamebureau RAM - logo
Kredietunie Westerkwartier - Klant Reclamebureau RAM - logo Kredietunie