Kiesbrink Verzekeringen en Hypotheken

Kiesbrink Verzekeringen en Hypotheken biedt de ideale combinatie van ervaring en persoonlijke aandacht met up-to-date kennis van financiële producten zoals hypotheken en verzekeringen. Kiesbrink adviseert onafhankelijk. De dienstverlening gaat van het gehele financiële- of verzekeringspakket tot het afsluiten van een reisverzekering. Hierbij staat een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid voorop.

Website Kiesbrink Verzekeringen en Hypotheken

In een tijd waarin veel mensen websites bekijken op hun telefoon of tablet ben je als verzekeraar bijna genoodzaakt de informatie aan te bieden in het juiste format. We keken nog eens kritisch naar de inhoud, maakten de tekst korter en bondiger en de links slimmer, zodat snel contact kan worden opgenomen met de adviseur.

Logo en huisstijl

Het logo hebben we enkele jaren geleden ontworpen. Natuurlijk hoort daar ook een passend visitekaartje en briefpapier bij. Kortom, een nieuwe huisstijl voor Kiesbrink Verzekeringen!

Folder

Rudie Kiesbrink geeft gewoon goed advies over financiën en verzekeringen. Het persoonlijk contact met zijn klanten is kenmerkend voor zijn bedrijf. We maakten samen met hem een aantal promotie uitingen, waaronder een 3 luik folder. Hierin is Rudie zelf afgebeeld om het persoonlijke karakter te versterken. We hebben duidelijke en overzichtelijke teksten geschreven en een handige checklist bij veranderingen gemaakt. Zo weet je altijd wanneer het handig is om je verzekeringen aan te passen!

Kiesbrink Verzekeringen en Hypotheken

folder 3-luik | Briefpapier | Gouden website + hosting + onderhoud

Ander werk

We hebben veel mooi werk mogen maken voor een heleboel leuke klanten en relaties. Te veel om allemaal op te noemen. Het mooie is dat we met de meeste opdrachtgevers een voortdurende relatie hebben opgebouwd, waardoor we nog beter van advies kunnen zijn als het om reclame gaat. Onze klantenlijst bestaat uit bedrijven en organisaties van groot tot klein en uit de meest uiteenlopende branches. Deze diversiteit daagt ons uit het antwoord op iedere vraag op een unieke wijze vorm te geven. Bekijk ons werk voor een aantal van onze klanten door hieronder op een logo te klikken.
Janna Haar Zaak - Klant Reclamebureau RAM - logo Janna Haar Zaak
Reclamebureau RAM - Akokkrijthe
HRM - Klant Reclamebureau RAM - logo
Kredietunie Westerkwartier - Klant Reclamebureau RAM - logo Kredietunie
De Jonge Wereld - Klant Reclamebureau RAM - logo
Reclamebureau RAM - Smilda