HRM

HRM is in de afgelopen 35 jaar gegroeid van handmatig afvalverwerken in 1983 tot een groot familiebedrijf met moderne afval-sorteermachines, een eigen milieustraat en een containertransportbedrijf in 2021. Dit alles om naast op het gebied van milieu ook een maatschappelijke impact te maken. Hoeksema’s Regionale Milieudiensten draagt door een duurzame en sociale manier van afvalverwerking bij aan een beter (werk) klimaat voor iedereen.

Duurzaam en sociaal

In 2021 werken er ondertussen al 8-10 mensen op kantoor om de gewenste service te leveren en om met de gewenste nuchterheid de slimste oplossingen voor afvalverwerking te bedenken voor alle klanten. Daarnaast zijn er ca. 90-100 man operationeel aan het werk, waarvan 30% een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Deze mensen maken zich dagelijks hard om de containerverhuur, het transportbedrijf, de milieustraat, recycling en de circulaire economie werkelijkheid te maken.

Restyle logo en huisstijlhandboek

Een frissere, moderne en professionelere uitstraling was de wens van HRM voor het logo. Dat hebben we gedaan! En toch blijft het logo herkenbaar door de opvallende kleurencombinatie. Bij een professionele uitstraling hoort ook het uitdragen van alle communicatiemiddelen in een herkenbare vorm(geving). Daarom hebben we een huisstijlhandboek ontwikkeld, nadat we samen zorgvuldig de missie, visie en doelstelling in een paar sessies hebben bepaald. In het huisstijlhandboek staat duidelijk omschreven hoe de communicatiemiddelen eruit moeten zien. Mooi zo’n eenheid!

Website, webshop, foto’s en film HRM

Natuurlijk kan bij een professionele uitstraling de website niet achterblijven. We hebben een nieuwe, frisse website ontworpen voor HRM. Inclusief een nieuwe webshop, waarop allerlei containers in slechts drie stappen besteld kunnen worden. Handig, maar ook winstgevend! Om de sfeer bij HRM duidelijk terug te laten komen in de website, hebben we foto’s gemaakt van diverse processen en deze op de website geplaatst. Daarnaast mochten we ook een nieuwe bedrijfsfilm maken, waar we erg trots op zijn!

SEO/SEA

Een nieuwe webshop is mooi, maar er moet natuurlijk ook verkocht, of in dit geval gehuurd, worden. Om de containerhuur een boost te geven, hebben we de SEO geoptimaliseerd en SEA campagnes ingezet om de verkoop te stimuleren. En met succes!

Advertenties HRM

Naast SEO/SEA hebben de we verhuur van containers ook gepromoot via diverse advertenties en flyers. Gericht op verschillende gebieden in Noord Nederland. Wij Groningers zijn van alle markten thuis, zelfs het maken van een flyer in het Fries!

HRM

Advertentie Knutselen | Gouden website + webshop + hosting + onderhoud | Bedrijfsfilm | Flyer Achtkarspelen | Huisstijl restyle - huisstijlhandboek

Ander werk

We hebben veel mooi werk mogen maken voor een heleboel leuke klanten en relaties. Te veel om allemaal op te noemen. Het mooie is dat we met de meeste opdrachtgevers een voortdurende relatie hebben opgebouwd, waardoor we nog beter van advies kunnen zijn als het om reclame gaat. Onze klantenlijst bestaat uit bedrijven en organisaties van groot tot klein en uit de meest uiteenlopende branches. Deze diversiteit daagt ons uit het antwoord op iedere vraag op een unieke wijze vorm te geven. Bekijk ons werk voor een aantal van onze klanten door hieronder op een logo te klikken.
Reclamebureau RAM - Smilda
Kiesbrink Verzekeringen - Klant Reclamebureau RAM - ontwerp + onderhoud website
Kredietunie Westerkwartier - Klant Reclamebureau RAM - logo Kredietunie
Reclamebureau RAM - Akokkrijthe
Janna Haar Zaak - Klant Reclamebureau RAM - logo Janna Haar Zaak
De Jonge Wereld - Klant Reclamebureau RAM - logo