Akokkrijthe

Akokkrijthe

Akokkrijthe in Grootegast is een unieke winkel vol met dameskleding, woonaccessoires, designproducten, glaswerk, aardewerk en cadeaus van Scandinavische topontwerpers. Een winkel waarvan er in heel Nederland geen tweede bestaat.

Scandinavische topproducten

Al ruim 25 jaar werken we met veel plezier voor deze bijzondere ondernemers: een strakke huisstijl, een website, een uitgebreide webshop en veel adverteren in de regionale bladen. De mensen van Akokkrijthe hebben een buitengewoon oog voor mooie kleding, goed ontworpen glaswerk en fijn vormgegeven gebruiksartikelen. Mooie producten uit heel Scandinavië!

Zwart-wit

Wij zijn net als zij trots op de zwart-witte stijl waarmee de producten worden gepresenteerd. Ook de website akokkrijthe.nl en de webshop maken gebruik van deze stijl met hier en daar een klein detail in een afwijkende kleur. Natuurlijk hebben we bij het ontwerp rekening gehouden met de moderne manier van surfen. Desondanks mag een bezoek aan de echte winkel in Grootegast eigenlijk niet ontbreken!

Advertenties

De warmte komt uit Scandinavië. Bij Akokkrijthe herken je overal de kenmerken van het Scandinavische design. Naast de nieuwe collectie van Marimekko, met kleurrijke herfsttinten en eigenzinnige ontwerpen vind je er meer klassiekers, waaronder Iittala, Arabia, Stelton, Eva Solo en Piet Hein. Maar ook bijzondere kledingontwerpen van onder andere Laurie, Two Danes, Nanso, Annikki Karvinen en Aïno. Tijdloze vormgeving, kwaliteit, eerlijk materiaalgebruik en een groot gevoel voor vorm en functie staan garant voor jarenlang gebruiksplezier. Akokkrijthe adverteert in kranten en op internet met haar nieuwste collectie, al jaren in de opvallende zwart-witte huisstijl.

Website

De website voor Akokkrijthe biedt alle ruimte voor de vertoning van de uitgebreide collectie Scandinavisch Design. De mensen van de unieke winkel in Grootegast kunnen de pagina’s zelf actualiseren en aanvullen. Alle tekst en de foto’s zijn makkelijk aan te passen zodat een nieuwe collectie vrij snel online kan staan.

Wij werken ook graag voor jou!

Akokkrijthe

Flyer | advertentie Dagblad van het Noorden | Webshop + hosting + onderhoud | Briefpapier

Ander werk

We hebben veel mooi werk mogen maken voor een heleboel leuke klanten en relaties. Te veel om allemaal op te noemen. Het mooie is dat we met de meeste opdrachtgevers een voortdurende relatie hebben opgebouwd, waardoor we nog beter van advies kunnen zijn als het om reclame gaat. Onze klantenlijst bestaat uit bedrijven en organisaties van groot tot klein en uit de meest uiteenlopende branches. Deze diversiteit daagt ons uit het antwoord op iedere vraag op een unieke wijze vorm te geven. Bekijk ons werk voor een aantal van onze klanten door hieronder op een logo te klikken.
Reclamebureau RAM - Smilda
Kredietunie Westerkwartier - Klant Reclamebureau RAM - logo Kredietunie
De Jonge Wereld - Klant Reclamebureau RAM - logo
Kiesbrink Verzekeringen - Klant Reclamebureau RAM - ontwerp + onderhoud website
HRM - Klant Reclamebureau RAM - logo
Janna Haar Zaak - Klant Reclamebureau RAM - logo Janna Haar Zaak