Strategie

Het begin van een succesvolle communicatie is luisteren. We horen graag wat jij ervan denkt. Daarna bedenken we een strategie, een plan, een concept en bespreken de omvang van de opdracht. Dat zou bijvoorbeeld een bijzondere campagne kunnen zijn voor een nieuw product of dienstverlening, een nieuw logo of de teksten voor jouw website. Full service is bij ons alles tussen een ruwe schets en een complete bedrijfspresentatie.

Constructieve strategie

We vinden het fijn om met je mee te denken over een bijzondere manier om een bedrijf of een product te presenteren. Een constructief (marketing)plan kan positief bijdragen aan een verandering van de richting die je met jouw onderneming bent ingeslagen. Daarnaast kijken we graag samen met je naar de koers voor een betere onderbouwing van het merk.

Sessies met een plan

Samen met jou denken wij, in speciale sessies, na over de missie en visie van jouw bedrijf. Wie of wat is/zijn je doelgroep(en)? Wat zijn de unieke eigenschappen van jouw bedrijf? Op welke manier kun je onderscheidend zijn t.o.v. je concurrenten? We bepalen de strategie, stellen meetbare doelen op en maken een planning. Samen bepalen we welke middelen ingezet kunnen worden en op welke manier we jouw bedrijf en/of product kunnen presenteren. We maken een duidelijk plan en monitoren de vorderingen.

Bureau om de hoek

We zijn, als het ‘bureau om de hoek’, goed bereikbaar en handelen snel. We kennen de ins en outs van het reclamevak en hebben een heel netwerk van vakmensen om ons heen die weten wat we van ze verwachten. Onze inzet is persoonlijk en garandeert een zorgvuldige afronding van jouw opdracht, zelfs als een snelle actie gewenst is. We staan achter elk product dat we afleveren en gaan uit van de hoogst haalbare kwaliteit. Onze creatieve benadering maakt mogelijk dat je ook met een beperkt budget een heel eind komt. Bij elke opdracht verzorgen we een passende begroting.

Vraag vrijblijvend een offerte aan