ErgoXS

ErgoXS ontwikkelt en produceert standaard en op maat gemaakte systemen om touchscreens en beeldschermen te verrijden, maar ook om ze te bevestigen aan plafonds, wanden en vloeren. Ontstaan in 2006 in het Groningse Tolbert vanuit grote broer Score, de producent van ergonomische werkstoelen. Het familiebedrijf zag een kans in het verkopen van ergonomische beugels voor beeldschermen: zo ontstond ErgoXS. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de internationale markt: in Nederland, Duitsland en België. Technische vakmensen werken met grote precisie aan de producten in de eigen fabriek. Ook de montage en het inpakken doen ze in de eigen fabriek.

Onderhoud website ErgoXS

Een website van een internationaal bedrijf in drie verschillende talen, vergt natuurlijk ook goed onderhoud. Wij zorgen ervoor dat de website bereikbaar is en houden het CMS systeem up-to-date. Wij doen er alles aan om te zorgen dat eventuele problemen worden opgelost. Als het ‘bureau om de hoek’, is Reclamebureau RAM goed bereikbaar en handelen we snel.

Productsheets

Systemen om touchscreens en beeldschermen te verrijden en/of te bevestigen, moeten technisch aan allerlei eisen voldoen. Afnemers willen ook graag weten welke maten beschikbaar zijn en wat de kenmerken van het product zijn. Om die informatie zo duidelijk mogelijk te maken, zijn er productsheets ontwikkeld. Wij zorgen ervoor dat de informatie op een overzichtelijke manier op één A4’tje wordt gepresenteerd. Handig en duidelijk.

Nieuwsbrief

Natuurlijk wil je als internationaal producent van hoogwaardige producten je leveranciers, dealers en klanten op de hoogte houden van het actuele nieuws en nieuwe producten. Voor ErgoXS hebben wij een nieuwsbrief ontworpen die voldoet aan de ‘look and feel’ van de huisstijl. Alle informatie wordt bovendien helder gepresenteerd. Nieuwsbrieven saai? Wij denken daar anders over!

ErgoXS

Productsheet | Nieuwsbrief | Onderhoud website | Advertentie

Ander werk

We hebben veel mooi werk mogen maken voor een heleboel leuke klanten en relaties. Te veel om allemaal op te noemen. Het mooie is dat we met de meeste opdrachtgevers een voortdurende relatie hebben opgebouwd, waardoor we nog beter van advies kunnen zijn als het om reclame gaat. Onze klantenlijst bestaat uit bedrijven en organisaties van groot tot klein en uit de meest uiteenlopende branches. Deze diversiteit daagt ons uit het antwoord op iedere vraag op een unieke wijze vorm te geven. Bekijk ons werk voor een aantal van onze klanten door hieronder op een logo te klikken.
Reclamebureau RAM - Akokkrijthe
De Jonge Wereld - Klant Reclamebureau RAM - logo
Janna Haar Zaak - Klant Reclamebureau RAM - logo Janna Haar Zaak
Kredietunie Westerkwartier - Klant Reclamebureau RAM - logo Kredietunie
HRM - Klant Reclamebureau RAM - logo
Reclamebureau RAM - Smilda
Kiesbrink Verzekeringen - Klant Reclamebureau RAM - ontwerp + onderhoud website