Au Pair International

Uniek bemiddelingsbureau met uitgebreide kennis van de culturele achtergrond van de kandidaten. Het bedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen die de overheid stelt aan au pair bureaus. Au Pair International is het enige au pair bureau in Nederland dat zich prefered partner mag noemen van AuPairWorld, wereldwijd marktleider in online matching.

Interculturele ervaring

Het bemiddelingsbureau, opgericht in 2010, staat bekend als betrouwbaar en betrokken. Ze willen het verschil maken in de branche door de deelname aan het au pair programma een onvergetelijke interculturele ervaring te maken voor gastgezinnen en au pairs.

Website Au Pair International

De website omvat belangrijke informatie over de werkwijze van het bedrijf, zoals bemiddeling in au pair kandidaten uit o.a. Zuid-Afrika, Colombia, Argentinië, China, Thailand, Oekraïne en Rusland. Daarnaast toont de website een selectie uit het kandidatenbestand.

Huisstijl

Op het briefpapier, de visitekaartjes en op de website maken we gebruik van sfeerfoto’s in opvallende en variërende blokken. Deze foto’s dienen als referentie van succesvolle ervaringen met au pairs. Hierdoor ontstaat een kleurrijke huisstijl. We zien het als een uitdaging om het antwoord op iedere vraag op een unieke wijze vorm te geven.

Au Pair International

Banner | Beachvlag | Gouden website + onderhoud

Ander werk

We hebben veel mooi werk mogen maken voor een heleboel leuke klanten en relaties. Te veel om allemaal op te noemen. Het mooie is dat we met de meeste opdrachtgevers een voortdurende relatie hebben opgebouwd, waardoor we nog beter van advies kunnen zijn als het om reclame gaat. Onze klantenlijst bestaat uit bedrijven en organisaties van groot tot klein en uit de meest uiteenlopende branches. Deze diversiteit daagt ons uit het antwoord op iedere vraag op een unieke wijze vorm te geven. Bekijk ons werk voor een aantal van onze klanten door hieronder op een logo te klikken.
HRM - Klant Reclamebureau RAM - logo
Reclamebureau RAM - Smilda
Kredietunie Westerkwartier - Klant Reclamebureau RAM - logo Kredietunie
Reclamebureau RAM - Akokkrijthe
Kiesbrink Verzekeringen - Klant Reclamebureau RAM - ontwerp + onderhoud website
ErgoXS - klant Reclamebureau RAM - logo
Janna Haar Zaak - Klant Reclamebureau RAM - logo Janna Haar Zaak
De Jonge Wereld - Klant Reclamebureau RAM - logo